Slimme Thermostaat
Nefit Easy Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen via touchscreen en app. En altijd automatisch de juiste temperatuur. Bovendien helpt Easy u energie te besparen.
UW EASY REGELT HET Easy weet precies hoe warm het bij u thuis moet zijn. Zo staat de verwarming nooit onnodig aan en is het toch altijd comfortabel. Via de app ziet u direct hoe warm het thuis is en regelt u alles op afstand. Mocht er een keer iets mis zijn, dan krijgt u direct een bericht. Uw installateur kan dan op afstand helpen. Verder helpen slimme functies energie te besparen zonder dat het u moeite kost.
NOG MEER EASY VOORDELEN Flexibiliteit ; u zit niet vast aan een contract of abonnementskosten. Slim ; Easy regelt uw verwarming efficiënter dan ‘slimme’ thermostaten die uw cv-ketel alleen aan of uit kunnen zetten. Veilig ; uw privacy is gewaarborgd: uw gegevens staan alleen op uw eigen Easy en niet ergens op een server. Universeel ; ook voor cv-ketels van andere merken Kijk of Easy geschikt is voor u: doe de test of bekijk de uitgebreide informatie op www.nefit.com
Technisch Bureau Savelkoul B.V.
046 - 48 52 267